Geeks With Blogs

News
About Me:
I am a Female SharePoint Developer (a platinum unicorn). I have been working with SharePoint since I attended the Portal University in 2005. I hold a BA in Computer Science from the University of Missouri - Kansas City. I love playing Rockband, organizing user group meetings, working with code, attending events as a speaker or organizer, and having bizarre conversations about geek things with cool people. If you have any comments or questions fill out the contact form and I will try my best to help.



The Guide of a MOSSLover Becky Isserman's Blog
As you may have read FrontPage Extensions were uninstalled after I pushed some hotfixes to our production box (http://mosslover.com/archive/2008/04/21/hotfix-946517-and-941422-where-did-my-frontpage-extensions-go.aspx).  The day before I noticed that search was not working, but I re-indexed everything and it seemed fine.  The next day not so much.  The Shared Service Provider(SSP) decided it no longer wanted to recognize production as an indexing server.  Right now we are running on a two box farm with a SQL Box and Application/Index/Query Box.  I tried to flush the search service by stopping and starting it a couple of times before creating a new SSP.  Once I created the new SSP and re-indexed everything I had a problem with usage data.  Apparently, you need to go to Shared Services Administration and click on Usage Reporting under Office SharePoint Usage Reporting.  If you want to track search queries, then check Search Query Logging.  For regular usage data reports of user site data check the box next to Processing Settings.  Click on OK.  After waiting a day usage data returned to my SharePoint Sites.  Since these hotfixes are not tested this could happen to your server or not.  It could have something to do with Query and Indexing residing on the same server as the application server.  I really have no idea.  Our test server is one server with a series of virtual servers.  There is a query, index, and application server plus a SQL Server.  What may help is taking a backup of  your SSP prior to running the hotfix through stsadm.  Especially, if you want your usage data or you have BDC Data that is imperitive for SharePoint to run properly.  If anyone has any questions let me know. Posted on Wednesday, April 23, 2008 9:40 AM MOSS | Back to top


Comments on this post: Hotfix 946517 and 941422, What happened to search?

No comments posted yet.
Your comment:
 (will show your gravatar)


Copyright © MOSSLover | Powered by: GeeksWithBlogs.net